Skriften om synliggörande av bibliotek är klar!

Konsten att synliggöra bibliotek, omslagsbild”Konsten att synliggöra bibliotek – ett halländskt projekt 2009-2010” är en berättelse om projektet Synliggör biblioteket, en litteraturstudie och en skrift om att synliggöra bibliotek.

I skriften vill vi berätta om lärdomar och viktiga resultat, men också om all den forskning och de källor vi använt under projekttiden. Förhoppningen är att läsaren ska inspireras till att fortsätta att synliggöra bibliotekens verksamhet så att alla som vill kan ta del av allt det som erbjuds.

Skriften kommer att skickas ut till folkbibliotek i Sverige via läns- och regionbiblioteken under september 2011. Ytterligare exemplar går sedan att beställa på Region Hallands webbplats. Redan nu finns skriften till nedladdning som pdf.

För mer information kontakta Eiler Jansson, Regionbibliotek Halland.

Det här inlägget postades i Lästips, Projektinfo. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Skriften om synliggörande av bibliotek är klar!

1. Pingback: Prisbelönat marknadsföringsprojekt « Futurum.kom

Kommentarer inaktiverade.